Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Δ.ΓΚΟΛΙΔΑΚΗ

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σήμερα στην κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησε στο Allegro, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ο Καρδιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής και πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία Διαμαντής Γκολιδάκης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας τους προς τους παρευρισκομένους ο κ.Γκολιδάκης τους ευχαρίστησε τόσο για την έλευση τους στην σημερινή εκδήλωση όσο και για την στήριξη προς το πρόσωπο του καθ’όλη την προεκλογική του πορεία, αλλά και γενικότερα. ‘’Η στήριξη σας ήταν συγκινητική’’ σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο έργο της κυβέρνησης λέγοντας ότι “η ανάπτυξη είναι πρώτων πυλών. Ήδη οι πολίτες έχουν δει ένα δείγμα όπως για παράδειγμα όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κάτι και το έκανε πιο νωρίς, και αναφέρομαι στην μείωση του ΕΝΦΙΑ’’.

Ο αριθμός του κόσμου στην εκδήλωση ξεπέρασε τους 1000. Πολίτες της πόλης, αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής τίμησαν με την παρουσία τους τον κ.Γκολιδάκη.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου o οποίος αναφερόμενος στον Δ.Γκολιδάκη είπε ότι η πορεία του είναι πολύ καλή, ενώ τόνισε ότι ‘’η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Ο Κ.Μητσοτάκης μας οδηγεί μπροστά σε άλλους δρόμους και σίγουρα άτομα σαν τον Δ.Γκολιδάκη στην προσπάθεια αυτή πρέπει να παρίστανται’’.

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας υπογράμμισε ότι ‘’Προσδοκούμε το τέλος αυτής της χρονιάς να βρει την πατρίδα μας σε μια πραγματικά καλύτερη μέρα’’ και επεσήμανε τα εμφανή θετικά αποτελέσματα της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη.

Τον λόγο πήρε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος είπε χαριτολογώντας ότι ο ‘’Δ.Γκολιδάκης νομίζω ‘’παίζει’’ με τα όρια της επάρκειας του κτηρίου’’ κάνοντας με αυτό το σχόλιο ένα αστείο αναφερόμενος στην μεγάλη προσέλευση κόσμου στην σημερινή εκδήλωση. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο δήμαρχος είπε πως ‘’ πιστεύω στην νέα χρονιά και στην νέα δεκαετία που ξεκινάει για την πόλη μας πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτιάξουμε όλα αυτά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν για την πόλη’’.

‘’Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Διαμαντή και σε αυτήν την τετραετία όλοι μας να είμαστε στην ίδια πλευρά, αυτή της δημιουργίας και να συνεργαστούμε για να φέρουμε σε πέρας αυτό το έργο για το οποίο στο τέλος πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι’’, τόνισε ο δήμαρχος.

Δείτε φωτογραφίες:

*Πηγή: karfitsa.gr https://www.karfitsa.gr/%CF%80%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84/?fbclid=IwAR11eufjvV8taHeC_gB8Q-wPu2wAp0zDWmYDGXvuM_Ze9bzadfrrNqfY6L8

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Διαμαντή Γκολιδάκη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και υποστηρικτές πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, 03 Ιουλίου, στο Μακεδονία Παλλάς η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία Διαμαντή Γκολιδάκη.

Ο Δ.Γκολιδάκης νέο πρόσωπο στην πολιτική και γνωστός στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης για την κοινωνική του προσφορά ως γιατρός, έγινε αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων αγάπης και στήριξης από πολίτες που κυριολεκτικά κατέκλυσαν το εμβληματικό ξενοδοχείο της πολης. Συνομίλησε με όλους του παρευρισκόμενους με απλό λόγο και έθιξε τα σημαντικότερα ζητήματα όλης της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της πατρίδας μας. Επισήμανε την ανάγκη της ανανέωσης στην πολιτική ζωή του τόπου και την επιτακτική ανάγκη για δημιουργία θέσεων εργασίας για νέους και μεγαλύτερους, το δημογραφικό ζήτημα και την μετανάστευση νέων επιστημόνων στο εξωτερικό,καθώς και τα προβλήματα στον χώρο της υγείας, της ασφαλείας και του κυκλοφοριακού στην πόλη μας. Τέλος, παρότρυνε τον κόσμο να μην απουσιάζει από τις κάλπες αυτή την Κυριακή τονίζοντας την σημαντικότητα αυτής της εκλογικής διαδικασίας.«Το μέλλον μας το διεκδικούμε σήμερα.»

Δ. Γκολιδάκης: Προσβολή για τους Θεσσαλονικείς οι συγκοινωνίες που τους προσφέρονται.

Για την απόφαση του να είναι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και την εμπειρία του από την προεκλογική εκστρατεία μέχρι τώρα, μιλά στο thestival.gr, ο Διαμαντής Γκολιδάκης.

O υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ αναφέρεται ακόμα στον ΟΑΣΘ, το πρόγραμμα της ΝΔ για την ασφάλεια, αλλά και την Συμφωνία των Πρεσπών και το πως θα την διαχειριστεί το κόμμα του την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Διαμαντή Γκολιδάκη στο thestival.gr:

Πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής. Πως βιώσατε την εμπειρία της προεκλογικής εκστρατείας μέχρι τώρα; Τι σας έκανε να λάβετε την απόφαση να ενταχθείτε σε ένα ψηφοδέλτιο με «βαριά» ονόματα που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία;

Καθημερινά βλέπουμε όλοι ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γίνονται πιο σύνθετα και πιο πιεστικά. Μας αγχώνουν και μας θυμώνουν. Το διαπιστώνω και στην επαφή μου με τους συμπολίτες μας όλες αυτές τις ημέρες. Ο μόνος τρόπος για να επιλυθούν, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, είναι η συμμετοχή μας. Να δηλώσουμε παρόν. Παρόν στις μάχες της γενιάς μας. Ποιες είναι αυτές; Η μάχη για καλύτερες δουλειές. Για αξιοκρατία. Για να μπορούμε να μείνουμε στον τόπο μας και να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους έφυγαν τα χρόνια της κρίσης να επιστρέψουν στη χώρα μας, στη χώρα τους. Να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη. Σε αυτή τη μάχη αποφάσισα να είμαι παρόν. Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για ανανέωση, για συμμετοχή στην πολιτική ανθρώπων που προέρχονται από την κοινωνία, που έχουν βιώσει τα προβλήματα που βιώνουν και αυτοί από τους οποίους διεκδικούμε την ψήφο τους. Η ίδια η κοινωνία θα αποφασίσει στις 7 Ιουλίου ποιοι θα την εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο. Αν το αίτημα ανανέωσης που ακούμε συχνά το εννοεί, αν θα κρίνει το βιογραφικό, τις ιδέες και τις προτάσεις του κάθε υποψηφίου ή το «βάρος» ενός ονόματος. Εν τέλει, κατά την άποψη μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία για να βοηθήσεις στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν όλους μας, από το να προέρχεσαι από την ίδια την κοινωνία.

Ασκείτε το λειτούργημα του γιατρού πολλά χρόνια. Ωστόσο έχετε γίνει γνωστός μέσα από το έντονο κοινωνικό σας έργο. Ποιο ήταν το κίνητρο σας για να βοηθήσετε τους ασθενέστερους συμπολίτες μας;

Η κρίση που ταλανίζει την πατρίδα μας τα τελευταία 10 χρόνια έχει σημαδέψει τη ζωή όλων μας. Ήταν ένας παράγοντας που οδήγησε να δούμε τον διπλανό μας, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, να επιστρέψουμε στα θεμελιώδη που κρατούν τις κοινωνίες όρθιες. Προσωπικά επέλεξα να βρεθώ δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται τη βοήθεια μας να σταθούν ξανά στα πόδια τους, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής που γιγαντώθηκαν από την κρίση. Είτε πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ένα απλό τσεκ απ, που μπορεί να τους σώσει τη ζωή, είτε για μικρά παιδιά, που βρήκαν στήριξη και παρηγοριά, για διάφορους λόγους, σε ιδρύματα ή φορείς της Θεσσαλονίκης που κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, με αφοσιωμένους ανθρώπους και αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά είναι πρωτίστως ένα κίνημα καρδιάς. Ξεκινά από μέσα μας και από την ανάγκη και το αίσθημα να προσφέρουμε. Όταν και άλλοι συμπολίτες μας αυτό το βλέπουν, το αισθάνονται, ανταποκρίνονται με θέρμη και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Οι Θεσσαλονικείς θέτουν ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τον ΟΑΣΘ. Τι θα κάνει η ΝΔ για να αλλάξει αυτή τη κατάσταση;

Η κυβέρνηση τοποθετώντας συγγενείς και φίλους στην διοίκηση του ΟΑΣΘ και προσκολλημένη σε ιδεοληψίες οδήγησε στην σημερινή τραγική κατάσταση την αστική συγκοινωνία της πόλης μας. Οι Θεσσαλονικείς ταλαιπωρούνται καθημερινά και αποτελεί προσβολή το συγκοινωνιακό έργο που τους προσφέρεται. Για την κυβέρνηση της ΝΔ η επίλυση του προβλήματος αποτελεί προτεραιότητα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δούμε περισσότερα λεωφορεία να κινούνται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και οι πολίτες να εξυπηρετούνται όπως τους αξίζει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενδιαφερθεί προσωπικά για το θέμα και υπάρχουν πετυχημένα παραδείγματα σε άλλες πόλεις της χώρας όπου το συγκοινωνιακό έργο εκτελείται σε σύμπραξη και με τον ιδιωτικό τομέα, όπως τα ΚΤΕΛ, χωρίς να επιβαρύνονται το κόστος οι πολίτες.

Ένα από τα θέματα που βάζει ψηλά στην ατζέντα της προεκλογικής συζήτησης η Νέα Δημοκρατία είναι η ασφάλεια των πολιτών. Ποιες πρωτοβουλίες θα αναλάβετε την επόμενη μέρα, προκειμένου να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Καταρχήν οι γυναίκες και οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας θα αφεθούν να επιτελέσουν το έργο τους. Να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών από κάθε λογής παραβατικότητα, χωρίς να τίθενται εμπόδια σε αυτό. Επαναφέρουμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ και ενισχύουμε την ομάδα ΔΙΑΣ με την πρόσληψη 1500 νέων αστυνομικών για περιπολίες. Θα εξασφαλίσουμε όμως και τα μέσα για να αισθάνονται και οι ίδιοι περισσότερο ασφαλείς κάνοντας το καθήκον τους. Θα εφοδιαστούν οι αστυνομικοί με νέο εξοπλισμό, καινούργια αλεξίσφαιρα και περιπολικά, θα καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου και θα λειτουργεί φυλακή υψίστης ασφαλείας τύπου Γ, θα εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος για τη φθορά δημόσιας περιουσίας και θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο. Όταν μιλάμε για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες δεν είναι απλά λόγια, αλλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.

Συμφωνία των Πρεσπών. Πώς θα τη διαχειριστεί η ΝΔ την επόμενη μέρα; Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για την προάσπιση των μακεδονικών προϊόντων;

Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή στάθηκε απέναντι στην συμφωνία των Πρεσπών. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να εμποδίσουμε τον κ. Τσίπρα, να υπογράψει την επιζήμια αυτή συμφωνία. Καταρχάς διατηρούμε στο τραπέζι το δικαίωμα της Ελλάδος να θέσει βέτο στην ενταξιακή πορεία της γειτονικής χώρας στην ΕΕ εφόσον δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα. Ταυτόχρονα θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για την κατοχύρωση των μακεδονικών προϊόντων. Γνωρίζετε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εδώ από τη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε το πρόγραμμα μας για την προστασία και των μακεδονικών προϊόντων και του brand name «Μακεδονία» με εκκίνηση επικοινωνιακής καμπάνιας, η οποία θα γίνει με χρηματοδότηση όχι μόνο από περιφερειακούς αλλά και από εθνικούς πόρους. Διευκόλυνση των επιχειρήσεων να κατοχυρώσουν εμπορικά σήματα για την προστασία των προϊόντων τους όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (κατάθεση ευρωπαϊκών σημάτων στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ε.Ε.).

Κατοχύρωση περισσότερων μακεδονικών προϊόντων ως Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) στην Ε.Ε.  Έκδοση Υπουργικής Απόφασης η οποία θα απονέμει αυτόματα το σήμα «GR» στα προϊόντα όλων των μακεδονικών επιχειρήσεων που έχουν κατοχυρώσει το παράγωγο «Μακεδονικός -ή -ό» στο σήμα τους, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα είναι προϊόντα ελληνικά. Βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην Ε.Ε. όσο τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας δεν διασφαλίζονται και αν δεν επιλυθούν τα σχετικά με τα μακεδονικά προϊόντα προβλήματα.

Το εθνικό συμφέρον προασπίζεται όταν έχεις δυνατή φωνή στο εξωτερικό, ισχυρές συμμαχίες και σχέδιο για τη χώρα. Αυτός είναι ο υπεύθυνος πατριωτισμός και όχι οι κραυγές και ο λαϊκισμός. Τον υπεύθυνο πατριωτισμό μόνο η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να τον υπηρετήσει και για αυτό ζητάμε την ψήφο και την στήριξη των πολιτών. 

http://www.thestival.gr/policy/ekloges-vouli/item/462872-d-gkolidakis-prosboli-gia-tous-thessalonikeis-oi-sygkoinonies-poy-toys-prosferontai?fbclid=IwAR24vA9dndfAAjcylApeXB6ZyIP6t7pVOsoLCbHhtckQ9DQOh0QoZYDmOsk#.XR4I1LOTEYg.facebook

Δ.Γκολιδάκης: Η ΝΔ διεκδικεί ισχυρή εντολή διακυβέρνησης

Προερχόμενος από το Μητρώο Στελεχών στο πλαίσιο της ανανέωσης των ψηφοδελτίων που προώθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης. Μιλάει στο MyPortal.gr για τους προσωπικούς του στόχους, το πρόγραμμα της ΝΔ και τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεκδικούν μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης. Υπάρχουν κρίσιμα οικονομικά και εθνικά θέματα που η επόμενη κυβέρνηση θα κληθεί να διαχειριστεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια για περιπέτειες».

Προέρχεστε απο το Μητρώο Στελεχών. Υπάρχει χώρος για έναν νέο υποψήφιο να μπορέσει να εκλεγεί στην πρώτη φορά που θα είναι υποψήφιος; Η έλλειψη εμπειρίας δεν αποτελεί μειονέκτημα;

Η ανανέωση είναι αίτημα της ίδιας της κοινωνίας. Η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά είναι ανάγκη της ίδιας της Δημοκρατίας.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφουγκράστηκε αυτό το κλίμα και πήρε τη γενναία πρωτοβουλία να ιδρύσει το μητρώο στελεχών. Τη στιγμή που πολλοί υποστήριζαν ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα και δεν θα πετύχει. Όταν για τους δικούς τους λόγους έλεγαν ότι αν δεν έχεις περάσει μέσα από τον κομματικό μηχανισμό δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Κι όμως το μητρώο στελεχών του κόμματος, με την υποστήριξη του προέδρου της ΝΔ, είδαμε ότι προσέλκυσε εκατοντάδες ανθρώπους που δεν είχαν ενεργό συμμετοχή να συστρατευτούν στην προσπάθεια να αλλάξει η χώρα, να δημιουργήσουμε μια φωτεινή Ελλάδα την επομένη των εκλογών. Άρα χώρος υπάρχει όταν υπάρχει η διάθεση να προσφέρεις. Όσον αφορά την εμπειρία, πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσεις τους συμπολίτες σου, είναι να έχεις αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι αυτοί. Να έχεις σταθεί στην ουρά της εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων. Να έχεις διαχειριστεί τις δυσκολίες που καλούνται και αυτοί να διαχειριστούν καθημερινά. Εν τέλει δεν υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία από το να προέρχεσαι από την ίδια την κοινωνία.

Αυτοδυναμία ή… χάος; Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών; Πως μιλάτε για συναινέσεις και συνεργασίες και την ίδια στιγμή ζητάτε αυτοδυναμία ή λέτε πως θα γίνουν νέες εκλογές, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο συνεργασιών; Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεκδικούν μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης. Υπάρχουν κρίσιμα οικονομικά και εθνικά θέματα που η επόμενη κυβέρνηση θα κληθεί να διαχειριστεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια για περιπέτειες. Η  Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έχει αποδείξει ότι κοιτά πάντα το εθνικό συμφέρον και είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα. Προφανώς σε αυτή την προσπάθεια θα επιδιώξουμε τις μεγαλύτερες δυνατές συναινέσεις κυρίως στην ίδια την κοινωνία, αλλά και εντός του Κοινοβουλίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Συνταγματική Αναθεώρηση και η διαπραγμάτευση για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Αυτές οι συμμαχίες, όμως, μόνο γύρω μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ μπορούν να επιτευχθούν. Η “Συμφωνία των Πρεσπών” παράγει τετελεσμένα. Άρα η ΝΔ θα την εφαρμόσει;

Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή στάθηκε απέναντι στην συμφωνία των Πρεσπών. Χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να εμποδίσει τον κ. Τσίπρα, που με τη βοήθεια του Πάνου Καμμένου, μην το ξεχνάμε αυτό, να υπέγραψε την επιζήμια αυτή συμφωνία. Και εξηγήσαμε με κάθε λεπτομέρεια στους έλληνες πολίτες ποιες θα είναι οι συνέπειες. Κανείς πλέον δεν μπορεί να εμποδίσει την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, καθώς αυτή προχώρησε με τις ευλογίες της απερχόμενης κυβέρνησης. Μια κυβέρνηση της ΝΔ θα προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα και θα φροντίσει να μειώσει τις αρνητικές συνέπειες που έχουν προκύψει. Έχουμε πει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε το δικαίωμα της Ελλάδος να θέσει βέτο στην ενταξιακή πορεία της γειτονικής χώρας στην ΕΕ εφόσον δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα. Ταυτόχρονα θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για την κατοχύρωση των μακεδονικών προϊόντων. Άλλωστε, πριν λίγες ημέρες, εδώ από τη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το πρόγραμμα μας που θα ενσωματώνει τα προϊόντα της Μακεδονίας και της Θράκης με τις φυσικές ομορφιές και τα πολιτιστικά τους μνημεία. Στόχος να γίνει πόλος έλξης επενδυτών, επισκεπτών και καταναλωτών και να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της εξωστρέφειας ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας. Το εθνικό συμφέρον προασπίζεται όταν έχεις δυνατή φωνή στο εξωτερικό, ισχυρές συμμαχίες και σχέδιο για τη χώρα. Αυτός είναι ο υπεύθυνος πατριωτισμός και όχι οι κραυγές και ο λαϊκισμός. Τον υπεύθυνο πατριωτισμό μόνο η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να τον υπηρετήσει και γι αυτό ζητάμε την ψήφο και την στήριξη των πολιτών. Εκτός από κριτική, η ΝΔ έχει πρόταση για τον ΟΑΣΘ; Ποιά είναι; Για να εξηγήσουμε τι θα κάνουμε πρέπει να δούμε την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΟΑΣΘ. Η απερχόμενη κυβέρνηση όρισε μια διοίκηση με… οικογενειακά κριτήρια προχώρησε στην κρατικοποίηση του οργανισμού. Το αποτέλεσμα είναι τις τελευταίες ημέρες να κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης περίπου 250 έως 280 λεωφορεία. Μάλιστα, μετά τις 11 το πρωί όταν, λόγω ζέστης, αποσύρονται από την κυκλοφορία όσα οχήματα δεν έχουν κλιματισμό τα λεωφορεία να είναι ακόμη λιγότερα. Κι όλα αυτά όταν πριν από μόλις ενάμιση μήνα, η ηγεσία του ΟΑΣΘ ισχυριζόταν ότι τα μάχιμα λεωφορεία υπερέβαιναν τα 400. Αντιθέτως εκεί, που μπροστά στο αδιέξοδο, μέρος του συγκοινωνιακού έργου δόθηκε στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σε έξι γραμμές από την 1η Ιουνίου, η κατάσταση είναι σαφώς πολύ καλύτερη. Άρα, πιστεύω ότι το μοντέλο υπάρχει. Αρκεί να υλοποιηθεί με σχέδιο, ώστε οι Θεσσαλονικείς να μην ταλαιπωρούνται. Ποιές είναι οι δικές σας προτεραιότητες και ποιές του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός σας; Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Μείωση των φόρων, νέες και καλές δουλειές και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Με κοστολογημένες προτάσεις και σχέδιο για την υλοποίηση τους. Όλοι μας θα εργαστούμε για να γίνουν πράξη. Προσωπικά μπορώ να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι θα είμαι στο πλευρό τους, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Να εκπροσωπήσω τη γενιά μου στη δική της μάχη να μείνει στον τόπο της και να προκόψει, να ζήσει με αξιοπρέπεια σε ένα κράτος που θα σέβεται τους πολίτες και τις ανάγκες τους. Να δουλέψω για την πόλη μας. Τη Θεσσαλονίκη μας. Για τις υποδομές που χρειάζεται και την ανάπτυξη που είναι απαραίτητη.

Πηγή: http://myportal.gr/d-gkolidakis-i-nd-diekdikei-ischyri-entoli-diakyvernisis/?fbclid=IwAR2ze__v8p0dy69miQJMu8K3KrOI35AwspaOV7F5hSHuVl5WWNSq2ZXpRys

thestival.gr: Διαμαντής Γκολιδάκης: Ένας καρδιολόγος με “χρυσή” καρδιά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης είναι ένας από τους πιο δυνατούς εκλογικά πρωτοεμφανιζόμενους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Είναι καρδιολόγος και έχει το δικό του ιατρείο στην Καλαμαριά. Μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αποκτήσει σημαντική επαγγελματική φήμη. Είναι γνωστός, ωστόσο, στην πόλη και για την κοινωνική του δράση.

Ο Διαμαντής αρκετά συχνά παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε σωματεία και αθλητικούς συλλόγους ενώ παραχωρεί σε όλη την πόλη ανοιχτές ομιλίες και διαλέξεις, προσφέροντας ιατρικές συμβουλές στους ενδιαφερόμενους. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει επικεντρωθεί στην προεκλογική του εκστρατεία με σκοπό την είσοδό του στην ελληνική βουλή.

Τα φυλλάδια με το πρόσωπό του έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Το σταύρωμα των ψηφοδελτίων στο πολιτικό του γραφείο διαρκεί ατελείωτες ώρες. Ο ίδιος από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ πραγματοποιεί συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του. Αν καταφέρει να μετατρέψει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος σε ψήφο τότε η εκλογή του δεν θα αποτελεί έκπληξη.

http://www.thestival.gr/policy/ekloges-vouli/item/461587-diamantis-gkolidakis-enas-kardiologos-me-xrysi-kardia-sto-psifodeltio-tis-nd-stin-a-thessalonikis?fbclid=IwAR024htgJ30XW4LFqXjgznDCFrkFvkoYC4i9DcU5yl_fQLPFMjiFFcXJOug

Συνέντευξη: Ο Γκολιδάκης Δ. στο νέο τεύχος της Astra Airlines “betterfly”

Τώρα το Καλοκαίρι, για όσους ταξιδέψουν σε όμορφους ελληνικούς προορισμούς με τις αερογραμμές της Astra Airlines, μπορούν να διαβάσουν την συνέντευξη μου στο νέο “betterfly” τεύχος..
Υ.Γ Η Astra Airlines, μια ελληνική αεροπορική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, μας ταξιδεύει από το 2008..
Καλό μας ταξίδι! 

thestival.gr: Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Γκολιδάκης στην επίσκεψη Καραμανλή στην Καλαμαριά

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, φίλοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Καλαμαριά.

Ο Κώστας Καραμανλής, βγήκε δεκάδες φωτογραφίες ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν.

Τον κ. Καραμανλή συνόδευαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, οι οποίοι όπως ήταν αναμενόμενο, έτυχαν και αυτοί θερμής υποδοχής.

Ωστόσο οι Καλαμαριώτες δεν έδειξαν την αγάπη τους μόνο στους τρεις άνδρες. Τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, μεταξύ άλλων συνόδευε και ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης.

Σχεδόν όσοι χαιρετούσαν τον κ. Καραμανλή χαιρετούσαν και τον κ. Γκολιδάκη. «Τον Διαμαντή και τα μάτια σου, πρόεδρε», φώναξε μία γυναίκα στον Κώστα Καραμανλή.

«Ο Γκολιδάκης είναι δύναμη, πρόεδρε», είπε απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ένας άνδρας.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι απαραίτητες selfies του υποψήφιου βουλευτή, με άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης είναι καρδιολόγος έχει το δικό του ιατρείο στην Καλαμαριά. Όπως είναι λογικό είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή και όχι μόνο.

This image has an empty alt attribute; its file name is efa2a56dae570814b8d359aece8cc8a8_XL.jpg

Ο Διαμαντής αρκετά συχνά παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε σωματεία και αθλητικούς συλλόγους ενώ παραχωρεί σε όλη την πόλη ανοιχτές ομιλίες και διαλέξεις, προσφέροντας ιατρικές συμβουλές στους ενδιαφερόμενους.

Άλλωστε είναι γνωστός στην πόλη και για την κοινωνική του δράση.

Είναι ένας από τους πιο δυνατούς εκλογικά πρωτοεμφανιζόμενους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης  και μια πιθανή εκλογή του δεν θα αποτελεί έκπληξη.